vineri, 17 august 2012

Milogul.RO, Cerșetor Online

Internautul așezat jos, pe mousepad, cu un laptop în față. În spate e agățat un mouse pe gard. Are și căști wireless la urechi. Statea pe net, facand ceva pe laptop. Avea un blog, Milogul.ro, Cersetor Online. Cersea si el ca moare de foame si ca nu mai avea destul spatiu pe HDD, voia sa ia WOW... de pe torente.
- N-ai cumva un leu… Să-mi iau și eu o pâine… Ajutați un dependent de calculatoare!
Cine pe săraci ajută, nu mai scapă de ei!

- Ce terminat și ăsta, îmi aruncă o vechitură de SD Ram, na că îmi cade și wirelessul din căști. Ba hakeristule… Ăsta e un fost coleg de școală, el îmi mai dădea și mie copiuțe, acuma dacă n-ai bluetooth nu mai merge să copiezi, dar chiar si daca ai bluetooth tot nu merge sa copiezi. Au bagat astia la camere in BAC mai rau ca la inchisoare.
Ce noroc am avut cu locul asta, cu acces Wi-Fi. Mi l-a lăsat un blogger... cu tot cu blog. Din banii strânși pe el și-a deschis un magazin online și face toată ziua tranzacții web… De, cine a tastat ...a tastat. După intrarea în U.E. era lumea mai miloasă. Acuma gata, s-a ars coolerul. Asa de tare, incat si aia care aveau Sandy Bridge au ajuns să mă invidieze pe mine. Amaratul de mine. În afară de ăia care sunt bogati si le merge coolerul, mai ales pe videochat. Click me… Lick me... aaaa, adica Like me…Oho, ce mai cresc vizitatorii la status.
- Mersi, offline ușor… Ăsta care m-a accesat și am vorbit prin Skype este un fost jucător de Counter Strike. Acuma s-a șmecherit, e administrator la un server de warcraft. Mai face o hartă, un icon, o licoare. E plin de carduri babane. Uite și un alt internaut de-al meu, dependent și el de calculator, baiatu’ e la Politehnică, la limbaje ASM, Java, PHP. A dat lovitura. Sparge site-uri pe internet, mai intră în vreun cont, mai face niște scamuri. Hopa, vine și o hostess, ce mers are, numai în figuri de videochat…
- Sărut mâna, bogdaproste…
Mi-a dat un leu! Fată bună, dacă n-avea machiajul ăla strident aș fi zis că consilier.
- Să fie primit donșoara.
Si eu am făcut update-uri. Optimizări SEO. Mi-am cumpărat laptop-ul asta cu banii strânși pentru un monitor cu plasmă. Piesele din el le-am optimizat. Mi-am luat si mousu-ul ala de pe gard, ca de, touchpad-ul e enervant si cum touchscreen nu are, nu aveam ce face.
Virusarea este că o să umble prea multă lume pe facebook și or să-și pună la avatar emoticon-uri care cerșesc de o să se creeze confuzie. Nu mai stie lumea care e cersetor independent si care nu, nu vezi toti cer acum donatii, de unde mai stiu eu care nu are bani si care are?
În bursa online, concurența e la nivel de terabyte. Chiar și pe userul de mine, după ce m-am logat, aici, a vrut să mă banneze un co-internaut infestat. Din ăla cu textu pe messenger: Brb că mi s-au virusat cinci programe: două zume și trei luxoare.
N-a ținut, aveam passwordu’ prea bun si i-am zis:
- Bă cât timp am pingul în counter mai mic ca tine, joc cât vreau pe server.
Doamne ce s-a virusat internetul. A atentat la domeniul ăsta și un fost multiplayer de Red Alert, angajat acum la Escorte.net. A împărțit aici în stradă fluturași cu gagici goale, cică tot noi, ăștia desktop-erii ieșim pe prima pagină în Google…
Vai de mine. Ia uite cine îmi transferă pe iBan-i 10 lei.
- Să trăiți și sărbători pixelate, dom’ Titi.
Șeful la pariuri aci pe la noi. Ia să facem noi statutul-ul la iBan-i. Da, îmi ajunge de un Iphone 4S. Adică, depinde. Ieri îmi ajungea de ăsta, acuma s-a făcut de Iphone 3, dacă nu mă grăbesc să-l iau, până mâine dacă mai apuc să iau un Iphone 1, daca nu, ma multumesc tot cu o caramida. Ma duc la astia in piata si sigur gasesc una.
Ei s-a făcut târziu și trebuie să mă deconectez… Ba nu, cancel. Vin niște newsletere. Fie-vă milă și… Aiurea s-a blocat și laptopul. Astea sunt spam-uri de la ăia cu acta. Până o să se dea iar free la download, ioc viteză de transfer, adio internet. Să mai crezi în calculatoare. Erorr. Urât să fii, videochat să faci.
Gata, a sosit ora să-i dau shut down. E zi de reciclat electronice și poate îmi fură vreunul mouse-ul, să facă un ban pe el.
Mai e puțin și vine anul nou. Mă echipez cu o tabletă Google, și o să arunc cu stick-uri… Trebuie să fiu virusat la cap. Arunc cu cd-roame. Ah... la banii mei și astea sunt scumpe. În sfârșit, văd eu ce arunc și în cine arunc… Deocamdată dau click pe home. Deși, o să regret email-urile de aici, din yahoo, asa ca Merry Cristmas, blogosferă! Să ne buzz-im cu bine în 2013. Care ne-om mai conversa.

Aceasta sceneta de teatru e o parodie gasita pe net, si modificata de mine, dupa sceneta MILOGUL scrisa de Dem Radulescu.

Salutari! Pe data viitoare. Nutu2000

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu